Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

De 5 beste goedkope smartphones? Dit zijn ze!

Smartphones worden steeds mooier en beter. Maar helaas worden ze ook steeds duurder. Gelukkig zijn er uitzonderingen. Elk half jaar zoeken we vijf goedkope smartphones voor je uit die maximaal 250 euro kosten en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Daarmee ben jij niet de hoofdprijs kwijt, maar haal je voor jouw Sim Only abonnement wél echte kwaliteit in huis.

Waarom kiezen voor een goedkope smartphone?
goedkope smartphone kiezenTelefoons worden steeds duurder, maar gelukkig zijn er ook steeds meer goedkope smartphones die snel zijn. En die mooie foto’s maken, een goed scherm hebben en genoeg opslaggeheugen hebben. Met deze telefoons kun je, zonder dat je een klein fortuin uitgeeft, prima whatsappen, facebooken en mooie foto’s maken. Daarnaast ben je het goedkoopste uit als je zelf een telefoon koopt en daarbij een Sim Only abonnement afsluit. Aan het einde van de abonnementsperiode ben je minder geld kwijt dan bij een abonnement waarbij je de telefoon maandelijks afbetaalt.

Hoe kies je de juiste smartphone?
goedkope smartphone kiezen hoeEr zijn veel goedkope telefoons te koop. Zie dan maar eens eentje uit te kiezen die zijn geld dubbel en dwars waard is. Best een belangrijke keuze, want een telefoon is een kostbaar apparaat dat je dagelijks gebruikt. Dan wil je waarschijnlijk niet dat hij hapert en traag in gebruik is. Meer weten over alle specificaties en hardware van een telefoon? Dan weet je precies waar je bij het uitzoeken van een nieuw exemplaar op kunt letten. Handig voor als je nog niet weet wat één van de specificaties betekent.

De 5 beste goedkope smartphones
Elke onderstaande smartphone heeft een specifiek voordeel of een speciale mogelijkheid waardoor hij uniek in zijn prijsklasse is. De ene beste goedkope smartphone in deze lijst is niet zozeer beter dan de andere. Ze hebben stuk voor stuk goede hardware, zijn snel in gebruik en haperen niet.

Motorola Moto G8 Play: 4 camera’s én een enorme batterij
goedkope smartphone Moto G8 PlayMotorola’s hebben altijd een groot voordeel. Ze gebruiken een ‘kale’, maar o zo snelle versie van Android. Hierdoor zijn toestellen als de Moto G8 Play hartstikke snel en zuinig, zelfs al is de hardware niet zo krachtig. Deze telefoon heeft bovendien meteen Android 10, de nieuwste versie van het besturingssysteem. En dan heeft dit toestel ook nog eens een van de grootste smartphonebatterijen ooit. Deze heeft een inhoud van 5000 mAh waardoor je makkelijk meerdere dagen op een lading doet.

Andere specificaties van deze goedkope smartphone zijn ook indrukwekkend voor deze prijsklasse. Zo heeft hij een krachtige Snapdragon 665-processor met een maximale kloksnelheid van 2 GHz. Je apps starten zo lekker snel op. Ook heeft ‘ie met 4 GB voldoende werkgeheugen om snel te schakelen tussen apps.

Bonuspunten scoort de Motorola Moto G8 Play met zijn vier camera’s aan de achterkant. Deze ‘quadcamera’ maakt foto’s in 16, 8, 8 en 2 megapixel en heeft alles wat een toptelefoon ook heeft. De hoofdcamera maakt foto’s in 16 megapixel, de twee 8-megapixelcamera’s zijn een telelens en ultragroothoeklens. Met de telelens zoom je 2x optisch in, dus zonder kwaliteitsverlies. De macrolens van 2 megapixel is goed in het maken van gedetailleerde close-ups en portretten. De telefoon heeft een glazen voorkant, het frame is van aluminium en de achterkant van plastic; totaalpakket voor een lage prijs.

De belangrijkste eigenschappen van de Moto G8 Play:

6,4 inch IPS LCD Full HD+-scherm
Octacoreprocessor: 4x 2 GHz, 4x 1,8 GHz
4 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 16, 8, 8 en 2 megapixel
Enorme 5000 mAh-batterij
Prijs op 31 maart 2020: 228 euro
Alcatel 3x: lage prijs, veel opslag- en werkgeheugen
goedkope smartphone Alcatel 3XOns lijstje van goedkope smartphones wordt vaak gedomineerd door Motorola, Huawei, Honor en Xiaomi. Nu hebben we een mooie verrassing: de Alcatel 3X. Hij kost maar 161 euro, maar we verbaasden ons over hoeveel hij te bieden heeft voor deze prijs.

Hij heeft namelijk heel veel werkgeheugen: 6 GB. Handig, want zo schakel je vliegensvlug tussen apps. Ook heb je standaard 128 GB opslaggeheugen, wat eventueel nog uitbreidbaar is ook. Het handige daaraan is dat je bijvoorbeeld massaal films en series van Netflix offline kunt opslaan. Ideaal om MB’s te besparen van je Sim Only internetbundel.

Verder presteert de Alcatel 3x ook bovengemiddeld goed. De MediaTek Helio P23-processor is met 2 GHz krachtig genoeg en de batterij is met 4000 mAh meer dan voldoende. Het 6,52-inch scherm heeft een HD+-resolutie van 1600×720 pixels. Geen Full HD-kwaliteit dus, maar hierdoor is het scherm wél een stukje zuiniger dan Full HD-displays. Een ‘nadeel’ met een écht voordeel. Foto’s maakt de telefoon met de ‘triple’ camera in 16, 8 en 5 megapixel en aan de voorkant zit een 8-megapixelcamera voor selfies. Verrassend volledig, deze Alcatel 3x! De behuizing is van plastic, net als de achterkant. De voorkant is volledig van glas. Prima voor een telefoon van deze prijs.

De belangrijkste eigenschappen van de Alcatel 3x:

6,52 inch IPS LCD HD+-scherm
Octacoreprocessor: 4x 2 GHz, 4x 1,5 GHz
6 GB werkgeheugen en 128 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Triple camera met 16, 8 en 5 megapixel
Grote 4000 mAh-batterij
Prijs op 31 maart 2020: 161 euro
Xiaomi Redmi Note 8 Pro: krachtige processor en indrukwekkende camera
goedkope smartphone Xiaomi Redmi Note 8Deze Xiaomi Redmi Note 8 Pro is een echte krachtpatser. En dat voor 229 euro. Zeker niet spotgoedkoop, maar wat ons betreft is ‘ie elke euro waard. Zo is zijn scherm indrukwekkend goed. Dit display is 6,53 inch groot en heeft een hoge Full HD+-resolutie van 2340×1080 pixels.

De MediaTek Helio G90T is een zeer krachtige octacoreprocessor. Vier kernen klokken 2,05 GHz, maar het verschil wordt gemaakt door de vier zuinigere kernen die met 2 GHz ook een hoge kloksnelheid hebben. Bij andere goedkope smartphones hebben de zuinigere kernen een lagere kloksnelheid met dus minder rekenkracht. Hierdoor starten apps op deze Xiaomi Redmi Note 8 Pro zeer snel op. Schakelen gaat dankzij 6 GB werkgeheugen hartstikke snel en je hebt met 64 GB genoeg uitbreidbaar opslaggeheugen.

Ook de ‘quad’ camera is van topkwaliteit. Die schiet foto’s in maar liefst 64 megapixel, met daarnaast camera’s van 8, 2 en 2 megapixel. Deze zien zeer veel detail en komen ook bij weinig licht goed uit de verf. De selfiecamera van 20-megapixelcamera verrast ons ook aangenaam. Net als de grote batterij van 4500 mAh. Hierdoor gaat de telefoon lang op een lading mee. De telefoon heeft een glazen voor- en achterkant en een frame van plastic. De telefoon heeft nog Android 9, maar een update naar Android 10 is inmiddels beschikbaar.

De belangrijkste eigenschappen van de Xiaomi Redmi Note 8 Pro:

6,53 inch IPS LCD Full HD+-scherm
Octacoreprocessor: 2x 2,05 GHz, 6x 2 GHz
6 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Quad camera met 64, 8, 2 en 2 megapixel
Grote 4500 mAh-batterij
Prijs op 31 maart 2020: 229 euro
Samsung Galaxy A30s: goedkope smartphone met duur OLED-scherm
goedkope smartphone Galaxy A30SDe andere goedkope smartphones in dit lijstje hebben gemeen dat ze een krachtige processor hebben. De Samsung Galaxy A30s is net wat minder krachtig. Dat kan je erg vinden, maar ook deze telefoon is heus wel snel. Bovendien heeft ‘ie een voordeel waar jij misschien meer waarde aan hecht.

De Galaxy A30s is namelijk de enige goedkope smartphone in deze lijst met een OLED-scherm. Super Amoled noemt Samsung dat. Het voordeel ten opzichte van de LCD-displays van veel andere telefoons? OLED heeft een hogere schermhelderheid en fellere kleurweergave. Het beeld is dus extra mooi. En daarbij is het niet erg dat het scherm van de Galaxy A30s een relatief lage HD+-resolutie van 1560×720 pixels heeft. Ook daarmee kijk je in hoge kwaliteit films en series. Een goed scherm is namelijk meer dan alleen veel pixels. Ook is het scherm met 6,4 inch lekker groot.

Ook op andere vlakken is de telefoon zijn geld waard. Zo heeft hij met 4 GB genoeg werkgeheugen en is de batterij riant qua inhoud: 4000 mAh. De telefoon heeft drie camera’s aan de achterkant die mooie foto’s schieten in 25, 8 en 2 megapixel en de selfiecamera scoort met 16 megapixel ook een ruime voldoende. De behuizing is van plastic, net als de achterkant. De voorkant is volledig van glas.

De belangrijkste eigenschappen van de Samsung Galaxy A30s:

6,4 inch OLED HD+-scherm
Octacoreprocessor: 2x 1,8 GHz, 6x 1,6 GHz
4 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Triple camera met 25, 8 en 5 megapixel
Grote 4000 mAh-batterij
Prijs op 31 maart 2020: 240 euro
Huawei P30 Lite: veel opslaggeheugen en indrukwekkende selfiecamera
goedkope smartphone Huawei P30 LiteVan alle goedkope smartphones in dit lijstje heeft de Huawei P30 Lite een uniek pluspunt: zijn selfiecamera. Deze maakt foto’s in 32 megapixel, die helder en gedetailleerd zijn. Ideaal als jij dit belangrijk vindt aan een telefoon. De P30 Lite bewijst dat je daarvoor niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Ook andere kenmerken van de Huawei P30 Lite zijn prima te noemen. De Kirin 710 is een krachtige processor met een hoge kloksnelheid van 2,2 GHz. Hij heeft 4 GB werkgeheugen en 64 GB aan opslag. Voor maar 20 euro extra heb je zelfs het dubbele.

Ander voordeel: het Full HD+-scherm is met 6,15 inch net iets kleiner dan de andere modellen. Hierdoor is het toestel dus iets compacter. Net als de andere telefoons heeft ‘ie een mooi uiterlijk met dunne randen. De voor- en achterkant zijn van glas, het frame is plastic.

De belangrijkste eigenschappen van de Huawei P30 Lite:

6,15 inch IPS LCD Full HD+-scherm
Octacoreprocessor: 4x 2,2 GHz, 4x 1,7 GHz
4 GB werkgeheugen en 64 GB uitbreidbaar opslaggeheugen
Triple camera met 24, 8 en 2 megapixel
Indrukwekkende 32-megapixel selfiecamera
Prijs op 31 maart 2020: 199 euro (128 GB opslaggeheugen: 219 euro)
Alles op een rijtje
Wil je het nog even goed nalezen? Hieronder vind je een superhandig overzicht met alle pluspunten van de besproken telefoons. Kun je meteen zien welke het beste bij jou past.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling