Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Frankrijk registreert 20.000 coronadoden, Italiaanse besmettingen nemen af

Frankrijk passeerde maandag als vierde land de grens van twintigduizend coronadoden, in Italië nemen de besmettingen voor het eerst af en in Duitsland ging een deel van de winkels weer open. NU.nl maakte een overzicht van de coronamaatregelen en cijfers in Europese buurlanden.

Frankrijk passeert na de Verenigde Staten, Spanje en Italië als vierde land de grens van de twintigduizend overleden coronapatiënten. Het dodental is maandag opgelopen met 547 tot een totaal van 20.265.

Wel daalde het aantal mensen op de intensive care (ic) voor de twaalfde dag op rij. Daardoor lijkt het erop dat het aantal besmettingen en overledenen zal stabiliseren, mede dankzij de lockdown die al een maand geldt in het land.

Aantal coronapatiënten in Italië voor het eerst afgenomen
Voor het eerst sinds de uitbraak van het virus zijn er in Italië minder geregistreerde besmettingen met corona dan de dag ervoor. De afgelopen 24 uur zijn meer mensen genezen verklaard dan positief getest, waardoor het aantal zieken is afgenomen van 108.257 naar 108.237.

Het aantal doden liep op met 454 en dat zijn er wel meer dan de 433 van zondag. Het totale aantal sterfgevallen door de gevolgen van het coronavirus in Italië is nu 24.114 en dat is na de Verenigde Staten wereldwijd het meest.

Merkel waarschuwt voor mogelijke tweede lockdown
Angela Merkel waarschuwde maandag tijdens een persconferentie voor een mogelijke tweede lockdown als het aantal besmettingen in Duitsland weer sterk toeneemt. Sinds maandag is een deel van de Duitse winkels weer open en de Duitse bondskanselier is bang dat het aantal besmettingen daardoor weer sterk zal toenemen als mensen niet genoeg afstand zullen houden. Over twee weken zullen de scholen in Duitsland ook weer opengaan.

Het aantal Duitse besmettingen liep maandag met 656 op naar 146.398 en het aantal overledenen met 64 naar 4.706,.

Aantal in België gemelde sterfgevallen per dag vlakt af
In België zijn nog eens 168 sterfgevallen en 1.487 besmettingen gemeld. Volgens Yves Stevens van het Nationaal Crisiscentrum tonen de cijfers aan dat het land erin slaagt de crisis beheersbaar te houden. De afgelopen dagen lijken de nieuwe sterfgevallen en het aantal ziekenhuisopnames wat af te vlakken.

"Dit geeft hoop voor de toekomst, maar we mogen onze inspanningen niet te snel loslaten. Blijf dus volhouden, samen kunnen we dit", is zijn boodschap tijdens de dagelijkse persconferentie.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling