Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Trump ondertekent decreet dat immigratie naar VS tijdelijk opschort

Een deel van de immigratie naar de Verenigde Staten is tijdelijk opgeschort vanwege het coronavirus. De Amerikaanse president Donald Trump maakte tijdens zijn dagelijkse persconferentie in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) bekend hiervoor een presidentieel decreet te hebben ondertekend.

"Om onze geweldige Amerikaanse werkenden te beschermen, heb ik zojuist een decreet ondertekend die immigratie naar de VS tijdelijk opgeschort Dit zal er voor zorgen dat Amerikaanse werklozen van alle achtergronden vooraan staan in de rij voor banen zodra onze economie weer draait", zei Trump tijdens de persconferentie. Ook zou er vanwege het decreet meer gezondheidszorg beschikbaar blijven voor Amerikaanse COVID-19-patiënten.

De regel geldt zeker zestig dagen. Mogelijk wordt de maatregel daarna verlengd of aangepast. Volgens een functionaris van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid geldt het decreet voor mensen die een permanente verblijfstatus willen aanvragen en niet voor immigranten die al zo'n verblijfstatus hebben.

Trump kondigde de maatregel maandag al aan op Twitter. "In het licht van de aanval van de 'onzichtbare vijand' en de noodzaak om de banen van onze geweldige Amerikaanse staatsburgers te beschermen, zal ik een decreet ondertekenen om immigratie naar de Verenigde Staten tijdelijk op te schorten", zei hij op Twitter.

Eerdere pogingen tot volledige immigratiestop geblokkeerd
Het is nog niet te voorspellen of het decreet ook daadwerkelijk tot een immigratiestop zal leiden. In 2017 verbood Trump via een decreet een inreisverbod in te stellen voor immigranten uit vooral Islamitische landen. Federale rechters blokkeerden dit decreet, maar uiteindelijk kwam het verbod er wel in een aangepaste vorm.

De coronacrisis lijkt de Amerikaanse president echter meer ruimte te geven voor het invoeren van een inreisverbod. Trump stelde al eerder beperkingen in voor reizigers vanuit specifieke gebieden. Sinds januari wordt reizigers uit China de toegang geweigerd. In Maart werd door de VS besloten om ook vluchten vanuit de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk te weren.

Sommige critici menen dat Trump de coronacrisis misbruikt om zijn beleid door te voeren.

Volg de laatste ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog.

Het coronavirus in het kort
Het coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. De meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten. Dit zijn de symptomen.
Lees hier welke regels er zijn om de uitbraak in te dammen.
Deze maatregelen hebben we ook vertaald in het Arabisch, Engels, Pools en Turks.
In onze coronagids geven we je een overzicht van alle betrouwbare informatie en wat je moet en kunt doen nu je veel thuis bent.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling