Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Binnenkort rijles of rijexamen? Dit is het protocol

Voor veel automobilisten in spe klonken onlangs de verlossende woorden van het kabinet dat rijlessen en -examens weer opgestart mogen worden. Vanaf 11 mei vinden rijlessen weer plaats en wie examen wil doen, kan vanaf 18 mei terecht. Maar: hoe zullen de rijlessen en -examens er eigenlijk uit komen te zien?

Eind april sprak CBR-directeur in De Telegraaf nog over speciaal folie waarmee getest werd. Dit zou fysiek contact tussen bestuurder en rijinstructeur beperken tot een minimum, al belemmerde de folie instructeurs wellicht om een stuuringreep te doen. Creatieve oplossingen volgden vanuit de rijschoolbranche, waaronder een scherm dat in ieder geval de gezichten van bestuurder en instructeur zou scheiden.

Uiteindelijk is het protocol dat de branche heeft opgesteld en waar rijscholen zich aan dienen te houden lang niet zo ingrijpend. Hieronder worden enkele punten behandeld, met de focus op auto’s. Het volledige protocol is hier te vinden.

1. Schoonmaken
Rijscholen zijn volgens het protocol verplicht eens in het uur, of in ieder geval voor iedere nieuwe gebruiker, de gebruikte oppervlakken in het voertuig te desinfecteren. Zo weet je zeker dat je in een schone auto stapt.

2. Blijf thuis bij klachten
Ook voor rijlessen en -examens gelden de kabinetsvoorschriften dat je thuis blijft bij verkoudheidsklachten en koorts.

3. Veiligheidscheck
Zowel de instructeurs als leerlingen moeten voorafgaand aan de werkdag/rijles aangeven of zij, of iemand in hun huishouden, in de afgelopen veertien dagen het coronavirus heeft gehad. Daarnaast moeten ze aangeven of ze in de afgelopen 24 uur klachten hebben gehad. Is het antwoord op beide vragen 'nee', dan kan de rijles doorgaan.

4. Twee personen per auto
Alleen de leerling en instructeur mogen tijdens een rijles in de auto zitten.

5. Contact tussen leerlingen voorkomen
Om contact tussen leerlingen nog meer te voorkomen en instructeurs de kans te geven de lesauto te desinfecteren, dient er een pauze van minstens tien minuten te zitten tussen twee lessen van twee leerlingen.

6. Beschermingsmiddelen
Het staat je vrij om tijdens de rijles beschermende middelen te dragen, zoals een mondkapje en handschoenen. Leerlingen moeten hier echter wel zelf voor zorgen. Instructeurs worden door de werkgever kosteloos voorzien van persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook wordt van leerlingen gevraagd om hun handen te wassen voorafgaand aan de rijles.

7. Anderhalve meter afstand
Het advies is om buiten de rijles om de anderhalve meter afstand tussen leerling en instructeur te bewaken. Stap dus uit om afspraken te maken of de les door te spreken.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling