Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Getest: Dit is de beste televisie met een scherm van 55 tot 58 inch

Deze 4K-televisie is met recht de Beste uit de Test. De beeldkwaliteit van het oledscherm is geweldig. Het is scherp en gedetailleerd. Ook beeld met een lagere resolutie, zoals full hd, toont hij netjes en scherp.

Het contrast van deze tv is ook erg goed. Het tegelijk tonen van donkere en lichte delen gaat hem prima af. Vooral bij films met HDR (High Dynamic Range) is dat goed te zien.

Het geluid is prettig en rijk en de balans tussen de verschillende tonen is goed. Voor een echte bioscoopervaring is een soundbar aan te raden.

De televisie is wel erg zwaar. Het is dus niet verstandig om hem in je eentje uit de doos te halen of aan de muur te hangen. Daarnaast zijn de standaard beeldinstellingen niet optimaal. Je kunt de beeldkwaliteit verbeteren door die aan te passen.

NB.: Er kwamen twee televisies als Beste uit de Test binnen deze categorie. We lichten hier de tv uit die het laagst geprijsd is.

Beste Koop: LG 55SM8200PLA
Prijs: 559 euro
Testoordeel: 7,6
Beelddiagonaal: 55 inch
Schermtype: lcd-led
Vind de laagste prijs
Bekijk alle geteste televisies
Kies de beste tv voor jou

De televisie met de beste prijs-kwaliteitverhouding is van LG. De prestaties zijn wat minder dan die van de Beste uit de Test, maar nog steeds goed.

Het is een 4K-televisie met een lcd-ledscherm. De beeldkwaliteit en het geluid zijn goed. Ook de kleuren zijn goed en bewegingen worden vloeiend weergegeven.

Een nadeel is het matige contrast. In donkere delen verliest hij wat detail. Daarnaast is ook de kijkhoek klein. Dat betekent dat de beeldkwaliteit snel afneemt als je niet recht voor het scherm zit.

Verantwoording
In deze rubriek schrijven we wekelijks over huishoudelijke en technologische apparaten die door de Consumentenbond zijn getest. Dit is een samenwerking tussen de onafhankelijke redactie van NU.nl en de Consumentenbond.

De Consumentenbond test jaarlijks duizenden producten, samen met gekwalificeerde technici in gespecialiseerde laboratoria in binnen- en buitenland. De producten die getest worden, worden in de winkel gekocht, zodat deze niet vooraf worden gemanipuleerd door fabrikanten.

Nieuwe modellen worden zo snel mogelijk na introductie getest. Hoe snel dat is, verschilt per product. De Beste uit de Test is altijd het product met het beste testoordeel. Dit kan ook een wat ouder model zijn, omdat een nieuwer model lang niet altijd beter is. De Beste Koop is het product met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling