Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Getest: Dit is de beste compacte bluetoothspeaker

Wat is de beste compacte bluetoothspeaker? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? NU.nl en de Consumentenbond geven antwoord.

Met een bluetoothspeaker stream je muziek vanaf je telefoon of computer. De speakers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Kleine, compacte speakers neem je makkelijk mee. Handig voor onderweg of op het strand. Grotere modellen zijn minder draagbaar, maar zijn wel beter in goed geluid bij hoger volume.

De Consumentenbond test draadloze speakers op geluidskwaliteit, technische kwaliteit en bedieningsgemak. Bij draagbare speakers, dus met een accu, en altijd met bluetooth, wordt ook de accuduur getest. Er zijn 61 verschillende bluetoothspeakers getest die goed verkrijgbaar zijn.

In de categorie compact, dat zijn speakers van minder dan een halve liter groot, komt een model van Sony als Beste uit de Test. Dit model heeft ook de beste prijs-kwaliteitverhouding en is dus ook de Beste Koop. Ga je toch liever voor een ander model? Dan is een speaker van Philips een goed alternatief.

Copyright © 2020 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling