Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Recreëren op reservering: welke uitjes moet je van tevoren boeken?

We kunnen weer mensen kijken vanaf het terras of kunst kijken in de musea. Maar even op de bonnefooi ergens heengaan, zoals voor de corona-uitbraak, is er niet meer bij. Welke uitjes moet je allemaal van tevoren vastleggen? En waar kun je nog wel spontaan heen?

Terrassen en restaurants
Om een drankje op het terras te doen, hoef je niet altijd te reserveren. Op veel plekken kun je gewoon aanschuiven of je door een medewerker naar een plek laten leiden. Voor restaurants werkt dat anders. Daar moet je wel eerst online of telefonisch reserveren. Ook als je bijvoorbeeld op een vakantiepark naar een restaurant gaat. Daarnaast geldt er een maximale tijdsduur voor hoe lang je ergens kunt blijven. Dit ook weer om de doorstroom van bezoekers te verhogen.

Boot naar de Waddeneilanden
Normaal gesproken koop je bij Wagenborg, de passagiersdienst die naar Ameland en Schiermonnikoog vaart, een bootticket dat een hele zomer of hele winter geldig is. Dat verandert vanaf dinsdag 16 juni. Dan moet je verplicht online reserveren en koop je een ticket op datum en tijd. De kassa's in de bootterminal zijn dan gesloten. Je moet je kaartje online kopen, omdat een ticket in de veerhaven kopen geen optie is. Ook voor overtochten naar Terschelling en Vlieland moet je online reserveren. Voor een overtocht naar Texel hoeft dit niet.

Zwembaden
Een dagje zwembad kan op de meeste plekken alleen nog maar met een reservering. Bovendien mag je maar beperkte tijd naar binnen. Voor het grootste zwemparadijs van Nederland, het Tikibad, geldt een maximale verblijfsduur van twee uur. Het is niet mogelijk om meerdere tijdssloten achter elkaar te boeken. "We willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk daggasten en verblijfsgasten van het vakantiepark van het bad gebruik kunnen maken", zegt een medewerker van Duinrell, waar het Tikibad onderdeel van is.

Ook de zwembaden op de vakantieparken van Landal GreenParks en Center Parcs moet je van tevoren reserveren. Sommige zwembaden vragen niet om een online reservering, maar hebben een teller op de website waarop je kunt zien hoeveel capaciteit er nog is.

Bioscopen, theaters, poppodia
Culturele centra mogen weer dertig bezoekers per zaal toestaan. Je mag alleen naar binnen met een online reservering en na een checkgesprek. Veel theaters hebben hun programmering zien uitvallen als gevolg van de coronacrisis en kunnen alleen nog maar solo-voorstellingen of duo's laten zien. Bekijk de website voor de aangepaste programma's.

Hetzelfde geldt voor bioscopen: veel filmreleases zijn voor onbepaalde tijd uitgesteld. Wel draaien er nog films die kort voor de sluiting van de bioscopen uitkwamen en populaire films zoals Harry Potter of Grease.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling