Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Frankrijk wordt groene zone, bezoek aan verpleeghuizen mag weer

Vanaf maandag wordt een groot deel van de coronamaatregelen in Frankrijk opgeheven, zei president Emmanuel Macron zondagavond in een televisietoespraak. Alle regio's worden als 'groene zone' bestempeld, wat betekent dat er een lager risico is op besmetting. Ook bezoeken aan verpleeghuizen zullen weer mogelijk zijn.

De grenzen gaan weer open voor inwoners van de Europese Unie en verder kan de horeca in en rond Parijs weer volledig open. Vanaf 22 juni mogen ook de meeste scholen weer open. Grote bijeenkomsten blijven voorlopig wel nog verboden.

De economische impact van het coronavirus kan volgens Macron alleen bestreden worden door een nieuw, onafhankelijk model voor Frankrijk en Europa te bouwen. Het virus heeft de kwetsbaarheden van wereldwijde aanleveringslijnen blootgelegd. De productie van auto's, smartphones en medicijnen is bijvoorbeeld grotendeels gecentraliseerd in Azië.

De Franse economie zal dit jaar met 11 procent krimpen, verwacht de regering.De regering heeft een steunpakket van 500 miljard euro beschikbaar gesteld. Macron beloofde zondagavond dat er geen belastingverhoging zal komen om het steunpakket te financieren.

In Frankrijk zijn tot nu toe meer dan 29.300 mensen overleden aan de gevolgen van het coronavirus.

'Frankrijk verwijdert geen standbeelden'
Macron sprak tijdens zijn toespraak ook kort over de wereldwijde protesten tegen racisme en politiegeweld naar aanleiding van de dood van de zwarte Amerikaan George Floyd in Minneapolis. Ook in Frankrijk wordt er geprotesteerd. Zaterdag botsten Black Lives Matter-demonstranten in Parijs met de Franse politie.

Volgens de president leidt iemands huidskleur in Frankrijk nog te vaak tot minder mogelijkheden. Wel benadrukte hij dat de geschiedenis niet herschreven mag worden. "Ik zal heel duidelijk zijn vanavond. Frankrijk zal geen enkele naam uit zijn geschiedenis wissen. Het zal geen van zijn kunstwerken vergeten, het zal geen standbeelden verwijderen", zei hij.

Volg de laatste ontwikkelingen rond het virus in ons liveblog.

Het coronavirus in het kort
Het coronavirus verspreidt zich vooral via nies- en hoestdruppeltjes. De meeste patiënten hebben milde (griepachtige) klachten. Dit zijn de symptomen.
Lees hier welke regels er zijn om de uitbraak in te dammen.
Deze maatregelen hebben we ook vertaald in het Arabisch, Engels, Pools en Turks.
In onze coronagids geven we je een overzicht van alle betrouwbare informatie en wat je moet en kunt doen nu je veel thuis bent.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling