Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Zomerse smartphone tips

Of je dit jaar nu thuis blijft, of er toch voor kiest om op vakantie te gaan, je smartphone draag je eigenlijk altijd bij je. Even een drankje pakken op het terras, met een bootje varen door de grachten, een wandeling maken over het strand of een frisse duik nemen in het zwembad, de zomer is gearriveerd! Het belooft een van de heetste zomers ooit te worden, dus we doen er alles aan om een beetje verkoeling te zoeken. Met deze zomerse smartphone tips ga jij goed voorbereid de zomer in.

De natuur in
De zon schijnt, dus jij bent buiten! Ga jij voor een wandeling door de duinen of liever voor een fietstocht door de natuur? Zorg er in ieder geval voor dat je smartphone goed beschermd is tegen stoot- en valschade. Je beschermt je smartphone gemakkelijk met een beschermend hoesje. Bij Phone House hebben we een breed assortiment aan hoesjes die jouw smartphone optimaal beschermen. Je bekijkt het gehele assortiment hier. Ben jij benieuwd welke apps je hebt beste kunt gebruiken wanneer je onderweg bent? Je leest er alles over in deze blog.

Aan het water
Ben jij niet weg te slaan uit het zwembad of het strand, en trek jij je zwembroek al aan wanneer de temperatuur ook maar boven de 20 graden dreigt te raken? Groot gelijk! Let er wel op dat je jouw smartphone niet in de zak van je zwembroek laat zitten wanneer je een frisse duik neemt. Deze smartphone tip ken je ongetwijfeld al: Het is verstandig om je smartphone in een waterdicht ziplock zakje te bewaren, voor het geval er iemand een duik neemt en het water over jouw telefoon plonst. Want waterschade, daar zit toch niemand op te wachten?

Waterdichte smartphones
Heb jij geen zin in dat onhandige gehannes met ziplock zakjes of om voorzichtig te doen met je telefoon wanneer je in de buurt bent van water? Kijk dan eens naar smartphones die waterdicht zijn. Veel smartphones hebben tegenwoordig een IP-certificaat. Het gaat om toestellen die getest zijn in verschillende situaties waarbij ze zijn blootgesteld aan water en stof. De meeste smartphones hebben inmiddels het IP-67 of het IP-68 certificaat. Dit zijn de verschillen:

IP67: stof kan niet doordringen in de smartphone. De telefoon is spatwaterdicht en kan een half uur tot één meter diepte blijven functioneren.
IP68: Ook hier kan stof niet doordringen in de smartphone. Het toestel is waterbestendig en kan bij de diepte die de fabrikant aangeeft blijven werken.
! Let wel goed op, hoewel sommige toestellen het IP-67 of IP-68 certificaat hebben is waterschade vaak niet meegenomen in de garantie van je smartphone. Ga voor meer informatie langs bij één van onze winkels, de medewerker vertelt je er graag meer over.

Op een onbewoond eiland…
Je schiet wat vakantiekiekjes, je streamt een lekker zomers muziekje, je navigeert door een onbekende stad en je videobelt even met je vriendinnen op het strand. Maar dan… Voor je het weet is de batterij van je telefoon leeg. Ga daarom goed voorbereid op pad, met een powerbank. Als ze ons vragen welke items wij meenemen naar een onbewoond eiland, staat de powerbank ergens bovenin het lijstje. Dit is natuurlijk niet alleen voor de zomer, maar hoort zeker thuis in het rijtje van handige smartphone tips! De handige betaalbare powerbanks zijn een echte redder in nood. Bekijk het aanbod van Phone House hier.

Picture perfect
Het maken van leuke vakantie foto’s is iets wat iedereen doet. Althans, we proberen het. Toch is het niet zo makkelijk als dat het klinkt. Want wanneer schiet je nou de mooiste foto’s, en hoe komt het dat jouw kiekjes altijd nét niet recht zijn? Lees snel dit blogartikel voor tips voor fotografie met je smartphone. Strike a pose!

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling