Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

8 Vaderdag cadeau tips

Vaderdag komt ieder jaar weer terug, en tóch is het ieder jaar weer lastig om een gaaf cadeau te verzinnen voor onze vaders. Dit jaar (2020) valt Vaderdag op 21 juni. Phone House helpt je een handje met deze 8 Vaderdag cadeau tips! Of je nu een klein of een groot budget hebt, jouw vader is hier gegarandeerd super blij mee.

Tip 1 – Een echte alleskunner
Vaders zijn echte alleskunners. Ze plakken je fietsband, geven de beste adviezen, ze zijn handig (meestal dan), en zijn er voor je wanneer je ze nodig hebt. De iPhone 11 is ook zo’n alleskunner! Deze smartphone is net zo groot als de iPhone XR, maar heeft allerlei toffe functies die hem nét even beter maken. En zeg nou zelf, jouw vader verdient toch ook het beste? Wil je echt uitpakken? De iPhone 11 is ook verkrijgbaar in de iPhone 11 PRO en de iPhone 11 PRO MAX variant. Je leest alles over dit toestel in deze blog.

Tip 2 – Betrouwbaar en betaalbaar
Is jouw vader het type dat wél een smartphone gebruikt, maar niet per se de allernieuwste Samsung of iPhone wil? Hij stuurt je graag een foto van zijn kookkunsten of uitstapjes, maar het hoeven geen foto’s te zijn om in een lijstje te hangen. Dan is de Samsung A20e het perfecte toestel voor jouw vader! Deze alleskunner is het betaalbare model van de Samsung Galaxy series.

Met het 5.8 inch scherm heeft de Galaxy A20e een handzaam formaat. Je breidt het 32GB opslaggeheugen eenvoudig uit met een microSD-kaartje, zodat het toestel genoeg ruimte heeft voor alle (al dan niet bewogen) foto’s en filmpjes. Gamen gaat niet met deze smartphone, maar hij is krachtig genoeg voor de gebruikelijke apps als WhatsApp en Facebook. Ook niet onbelangrijk: de Samsung Galaxy A20e is zeer betaalbaar! Bekijk hem snel op phonehouse.nl.

Tip 3 – Klein budget, groot gebaar
Onze vaders verdienen natuurlijk altijd een duur cadeau, maar niet iedere portemonnee laat dat toe. Dat begrijpen we bij Phone House. Daarom hebben we naast smartphones en abonnementen ook nog eens een breed assortiment aan accessoires. Luistert je vader graag naar muziek, maar wil jij liever niet mee luisteren? Geef hem een paar Wireless Earbuds van Mobiparts cadeau! Bekijk het artikel hier op onze website. Zo geef je een vader een cadeau waar hij écht iets aan heeft, en jij stiekem ook.

Tip 4 – Better safe than sorry
Vaders houden van zekerheid. “Staat je fiets goed op slot?”, “Heb je het oliepijl van je auto nog gecheckt?”, “Weet je héél zeker dat je fiets goed op slot staat?”. We horen het onze vaders zo zeggen. Geef je vader daarom een Ezviz C6T binnencamera cadeau. Met deze binnencamera houd je ruimtes zoals een grote woonkamer of kantoorruimte gemakkelijk op je smartphone in de gaten. Gaan jullie een weekje op vakantie, moet de hond in de gaten gehouden worden wanneer je niet thuis bent of wil je graag een oogje in het zeil houden wanneer de kinderen alleen thuis zijn? Met de ingebouwde microfoon praat je ook nog eens gemakkelijk terug. Een echte uitkomst voor de vaders die van zekerheid houden!

Tip 5 – Een tweede kans
Wist je dat we bij Phone House niet alleen spiksplinternieuwe smartphones verkopen? Ook refurbished iPhones zitten bij ons in het assortiment. Met een refurbished iPhone lever je niet in op kwaliteit, maar bespaar je een hoop geld. Wil je meer informatie over de refurbished iPhones van Phone House? Je leest er alles over in dit blogartikel. Met een refurbished iPhone van Phone House krijgt jouw vader een te gekke smartphone met standaard 2 jaar garantie. Ook draag je met een refurbished iPhone bij aan een schoner milieu. Beter wordt het niet!

Tip 6 – Een foto zegt meer dan 1000 woorden
Omdat iedere vader anders is, snappen we dat je jouw vader het liefst een persoonlijk cadeau geeft. Wat is er nu persoonlijker dan een foto? Met de Phone House foto service print je gemakkelijk de mooiste herinneringen. Heeft jouw vader al genoeg foto’s, maar wil je hem liever iets anders persoonlijks cadeau doen? Je bestelt via de Phone House foto service ook gemakkelijk een gepersonaliseerd foto boek. Liever iets voor aan de muur? Kijk eens naar het assortiment wanddecoratie met jouw persoonlijke herinnering. Dat is pas een leuke verassing als Vaderdag cadeau! Kijk voor uitleg en de voorwaarden op de website.

Tip 7 – Opa’s aan de top
Ook de oudere vaders en opa’s zijn we niet vergeten. Vaderdag is er tenslotte ook voor de senioren! Wie zegt er dat jouw vader of opa geen smartphone wil? Natuurlijk zijn er een hoop senioren die nog gemakkelijk met de nieuwste smartphone overweg kunnen. Heeft jouw vader of opa daar iets meer moeite mee? Bij Phone House hebben we een ruim assortiment aan Doro telefoons, ofwel Senioren smartphones. Deze toestellen zijn makkelijk te bedienen, waardoor jullie elkaar met een druk op de knop kunnen bereiken. Zo blijf je altijd verbonden, en ben je letterlijk one phonecall away. Bekijk hier het aanbod Doro toestellen.

Tip 8 – Voor iedere vader wat wils
Vaders zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Geen vader is hetzelfde. Of je vader nu houdt van films kijken, shoppen, lezen, tuinieren of gamen, bij Phone House hebben we de perfecte cadeaukaart. Op die manier kan hij zelf beslissen waar hij zijn Vaderdag cadeau aan besteed! Ben je benieuwd naar het gehele assortiment cadeaukaarten van Phone House? Klik dan hier, of kom langs bij een Phone House bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling