Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

ING berekent vanaf 1 oktober extra kosten voor vaker geld opnemen of storten

Ongeveer 800.000 rekeninghouders van ING zullen binnenkort meer kosten moeten betalen. Dat meldt NU.nl. De bank gaat namelijk extra kosten doorberekenen aan klanten die vaker geld opnemen of storten dan gemiddeld, een gezamenlijke rekening hebben en rekeninghouders die in het buitenland wonen. De maatregel gaat vanaf 1 oktober 2020 in.

De 800.000 rekeninghouders die hierdoor worden geraakt, vormen 10 procent van het totale klantenbestand, zo laat een woordvoerder aan de nieuwswebsite weten.

Reden doorberekening
De bank wil op deze wijze ervoor zorgen dat 'iedereen die een betaalpakket heeft, evenredig bijdraagt aan de kosten van het pakket. Deze kosten berekenen we op basis van het gemiddeld gebruik van een rekening in Nederland'.

Buitenlandtoeslag
Voor rekeninghouders die in het buitenland wonen zal een toeslag van 1 euro per maand worden ingevoerd. Je betaalt deze toeslag als je een woonadres in het buitenland hebt. Het hebben van een Nederlands correspondentieadres maakt dus geen verschil.

Over de invoering van deze buitenlandtoeslag meldt de bank het volgende: 'Voor klanten die in het buitenland wonen, zijn de kosten die wij maken gemiddeld hoger. Dit omdat de controles voor klantmonitoring complexer zijn. Ook zijn de kosten voor ondersteuning van je bankzaken en gebruik van je betaalrekening hoger.' De toeslag wordt tegelijk met de kosten voor je betaalpakket afgeschreven.

Studentenrekening
Voor studentenrekeningen geldt dat er niet meer onbeperkt kosteloos geld kan worden opgenomen bij een betaalautomaat. De wijziging houdt in dat je twaalf keer per kalenderjaar kosteloos geld op kan nemen. Daarna kost een geldopname 0,80 eurocent per keer. Dit geldt voor alle EER-landen (inclusief Nederland).

De geldopnames die je vóór 1 oktober 2020 hebt gedaan tellen overigens niet mee. Je kunt dus tussen 1 oktober en 31 december nog twaalf keer kosteloos geld opnemen.

'Daarnaast kun je natuurlijk altijd betalen met je mobiel of je betaalpas, of je betaalt via een betaalverzoek dat je van iemand anders krijgt. Dat is ook kosteloos', aldus ING.

Gezamenlijke rekening
Bij een gezamenlijke rekening zijn de kosten hoger omdat twee personen meer transacties verrichten. Om die reden wordt er een extra toeslag (naast je betaalpakket) van 1,10 euro per maand ingevoerd.

Kinder- en jongerenrekening
Bij de kinderrekeningen wordt straks 6 euro per storting gerekend wanneer je vaker dan zes keer per jaar contant geld op de rekening stort. Nu is dat vanaf twaalf keer per jaar.

Bij jongerenrekeningen is het vanaf meer dan vier keer per jaar (nu zes). Daarna betaal je 6 euro per storting. Bij zowel kinder- als jongerenrekening geldt dat de stortingen van vóór 1 oktober meetellen mee voor dit kalenderjaar

Je kunt de nieuwe tarieven hier vinden. De wijziging voor kinder- en jongerenrekeningen kun je hier vinden.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling