Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Ga je op vakantie? Zo bereid je je goed voor

Reizigers moeten zich goed voorbereiden als zij naar het buitenland op vakantie gaan. Die oproep doet alarmcentrale Eurocross Assistance.

Voor veel Nederlanders lonkt het buitenland volgens de alarmcentrale, ondanks de coronacrisis. Wie deze zomer naar het buitenland trekt, doet er volgens Eurocross verstandig aan rekening te houden met een aantal scenario’s. Zo kan het reisadvies in het land van bestemming veranderen van geel naar oranje, of kan iemand van het reisgezelschap op vakantie besmet raken met corona, waardoor de groep het land niet uit kan. 'in dergelijke situaties zijn veel verzekeringen vaak niet meer dekkend", aldus de alarmcentrale.'

Wees op de hoogte van reisadvies en verzekeringen
Eurocross vindt dan ook dat mensen op de hoogte moeten zijn van de dekkingen van hun verzekeringen en het lokale reisadvies voordat ze naar het buitenland vertrekken. Op de site nederlandwereldwijd.nl vind je per land de reisadviezen van de Nederlandse overheid. Check deze regelmatig voor vertrek, maar óók tijdens je reis.'Want wanneer een land het reisadvies code geel heeft, ben je verzekerd wanneer je daar hulp nodig hebt. Maar heeft een land code oranje, dan dekt je reisverzekering vaak veel minder, of zelfs niets. Ook de pechhulpverlening voor je auto is dan niet vanzelfsprekend, maar afhankelijk van het soort verzekering en de pechhulpmodules.' Als het reisadvies in negatieve zin verandert, is het advies het land zo snel mogelijk te verlaten.

Terug van vakantie? Check ook na je terugkeer twee weken lang het reisadvies van het land waaruit je bent vertrokken. Wijzigt het reisadvies in deze twee weken, dan wordt namelijk dringend geadviseerd om alsnog 14 dagen in quarantaine te gaan.

'Neem mondkapjes en voldoende medicijnen mee'
Verder is het volgens de alarmcentrale goed om bijvoorbeeld mondkapjes mee te nemen. Ook moeten mensen voldoende medicijnen inpakken. Bij medicijngebruik is aan te raden om voor 2 a 3 dagen extra aan medicatie mee te nemen op vakantie. Een medicijnenpaspoort kan aangevraagd worden bij je eigen apotheek. Deze kan goed van pas komen bij medische problemen in het buitenland. Het is handig om medicatie en het medicijnenpaspoort overal mee naar toe te nemen, bijvoorbeeld in de handbagage. 'Het kan namelijk voorkomen dat het reisadvies in het land waar jij bent ineens verandert en je daardoor niet meteen weg kunt of zelfs ter plaatse in quarantaine moet.'

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling