Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Deze films verschijnen deze week in de bioscoop

Van hondenavontuur tot prijswinnende Belgische thriller; de acht nieuwste filmtitels lopen wijd uiteen. Bekijk hieronder welke films vanaf deze week te zien zijn in de bioscoop.

Lassie (2020) - familiefilm
Lassie is al sinds 1859 een held in verschillende avonturen, waar inmiddels ook tal van films van zijn gemaakt. De collie wordt in zijn nieuwste film de beste vriend van Florian, maar de twee raken elkaar kwijt nadat de viervoeter wordt meegenomen naar een ander onderkomen. Wanneer Lassie op de vlucht slaat, moet Florian ervoor zorgen dat hij veilig thuis komt. Lassie is gemaakt in Duitsland en verschijnt in een Nederlands nagesynchroniseerde versie.

Genre: familiefilm
Regisseur: Hanno Olderissen
Stemmencast: Jelle Amersfoort, Bo Burger, Bert Simhoffer
Kijkwijzer: 6+

Follow Me (2020) - horror
De populaire influencer Cole krijgt als verjaardagscadeau een trip naar de meest exclusieve escaperoom ter wereld. Aangekomen in Rusland, blijkt de attractie echter steeds gruwelijker te worden. Terwijl miljoenen volgers meekijken naar Cole's worstelingen, begint de paniek toe te slaan. Doet hij wel echt mee aan een spel of is hij samen met zijn vrienden in levensgevaar? Regisseur Will Wernick maakte in 2017 al de vergelijkbare horror Escape Room.

Genre: horror
Regisseur: Will Wernick
Cast: Keegan Allen, Holland Roden, Ronen Rubinstein
Kijkwijzer: 16+

The Last Full Measure (2019) - oorlogsdrama
Dit waargebeurde verhaal gaat over hospik William H. Pitsenbarger, die tientallen Amerikaanse soldaten wist te redden tijdens de Vietnamoorlog. Pentagonmedewerker Scott Huffman vraagt zich 34 jaar na dato af waarom de gesneuvelde oorlogsheld nooit een Medal of Honor heeft gekregen. Wanneer hij een samenzwering op hoog niveau ontdekt, moet Huffman zijn carrière op het spel zetten om gerechtigheid te krijgen.

Genre: oorlogsdrama
Regisseur: Todd Robinson
Cast: Sebastian Stan, Jeremy Irvine, Samuel L. Jackson
Kijkwijzer: 16+

Der Fall Collini (2020) - rechtbankthriller
De jonge advocaat Caspar Leinen krijgt de taak een automonteur te verdedigen, die terechtstaat voor de moord op een rijke industrieel. Fabrizio Collini heeft al schuld bekend, dus de enige optie die Leinen nog heeft, is om het motief uit te pluizen. Dat blijkt duistere gevolgen te hebben. De vermoorde industrieel is niet alleen een bekende van Leinen, maar de zaak zelf brengt ook een weggeschoven stukje Duitse geschiedenis aan het licht. Deze Duitse rechtbankthriller werd gebaseerd op het boek De Zaak Collini van Ferdinand von Schirach.

Genre: rechtbankthriller
Regisseur: Marco Kreuzpainter
Cast: Elyas M'Barek, Franco Nero, Alexandra Maria Lara
Kijkwijzer: 16+

Duelles (2019) - thriller
Buurvrouwen Alice en Céline lijken een perfect leventje te leiden, maar alles verandert na een tragisch ongeluk. Célines zoontje blijkt uit het raam te zijn gevallen en sterft aan de gevolgen. Bij de rouwende moeder slaat niet alleen het schuldgevoel toe, maar ook argwaan richting haar buurvrouw. Het Franstalige Duelles was in thuisland België de grote winnaar bij de Magrittes, de belangrijkste filmprijzen. Nooit eerder haalde een film negen beeldjes binnen.

Genre: thriller
Regisseur: Olivier Masset-Depasse
Cast: Veerle Baetens, Anne Coesens, Mehdi Nebbou
Kijkwijzer: 12+

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling