Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Online festivals en concerten: haal het festivalgevoel in huis

Helaas, helaas: met hordes mensen naar een ouderwets festival gaan, dat zit er dit jaar niet in. Het festivalseizoen is afgelast, maar dat betekent niet dat je niet tóch een (verantwoordelijk) feestje kunt bouwen. Digitaal valt er genoeg muziek te streamen. Wij zochten de leukste online festivals, online concerten en leuke livestreams, en zetten ze voor je op een rij.

Online festivals streamen? Zo vind je iets leuks om te kijken
Nu de wereld op zijn kop staat, zijn er allerlei initiatieven om online toch naar festivals te gaan. Hieronder staan een paar van de mogelijkheden om online festivals te streamen.

Eventbrite: zelf zoeken naar online festivals
online festivals streamen zoeken eventbriteVia Eventbrite kunnen artiesten kaartjes verkopen voor hun (online) evenementen. Op de site barst het daarom ook van de artiesten waarvan je een ticket kunt kopen. Onder andere om online een festival te streamen. Zo kijk je zaterdag 12 september zelfs gratis naar Harry Styles. In de Festival @ Home-reeks zijn er ook allerlei gratis festivals die je kunt streamen. Via de site van Eventbrite kun je met een handige zoekfunctie een heleboel online festivals vinden.

Festicket: livestreams en flexibele tickets
festicket livestreams concerten kijkenFesticket is een site met handige informatie over (internationale) festivals en je kunt er kaarten kopen. Ook nu festivals massaal zijn afgelast, komt de site met relevante informatie. Zo houdt Festicket een agenda bij van livestreams om thuis online festivals te streamen. Die wordt regelmatig geüpdatet. Ook kun je op de site FlexTickets kopen, waarmee je kaartjes voor aankomende festivals kunt kopen. Het bijzondere aan FlexTickets is dat je meer annuleringsmogelijkheden hebt. Fijn als er nieuwe ontwikkelingen zijn en je het toch niet ziet zitten om naar een festival te gaan. Zo kun je alvast een kaartje boeken voor toekomstige festivals en geef je de organisatoren een kans de boel weer op te starten.

Online concerten kijken: hier vind je de mooiste shows
Organiseert je favoriete dj, artiest of band maar geen online festival? Grote kans dat er mooie optredens uit het verleden zijn. Hier vind je ze terug!

YouTube: altijd resultaat
online concerten streamen youtubeYouTube staat vol met volledige concerten van populaire, maar ook minder bekende artiesten. Genieten van Queen op Live Aid? Kan! Net als de volledige set van Armin van Buuren op Tomorrowland in 2019. Een akoestisch optreden van Billie Eilish? Leun maar achterover, want ook hiervan staat een concert met de duur van ruim een uur. Zoekt, en gij zult vinden.

DailyMotion en Vimeo: ook genoeg aanbod
Vind je op YouTube niet wat je hoopte te vinden? Andere videosites, zoals DailyMotion en Vimeo, hebben misschien wél dat ene concert dat je zoekt. Deze sites werken net zo makkelijk, maar hebben vaak een ander aanbod. Het uitzoeken waard dus.

HomeTour: steun je favoriete artiest
online muziek streamen hometourHet begon met een tweet van Tim Hofman waarin hij aangaf best te willen betalen voor het kijken naar livestreams van artiesten. Vervolgens maakte Terence Huijgen de HomeTour-site. Artiesten kunnen via deze app een concert livestreamen waarvoor jij kunt betalen. Ideaal om de wat kleinere artiesten te steunen in deze lastige tijd. Tickets kosten vaak rond de 10 euro.

Tivoli: concerten terugkijken
Het Utrechtse Tivoli is voor liefhebbers een van de fijnste concertgebouwen. Centraal in het land gelegen met verschillende zalen en dicht bij het station. Nu veel concerten zijn afgelast, kun je tóch genieten van concerten in Tivoli. Op de site zijn namelijk allerlei registraties van concerten terug te kijken, zoals van Tim Knol, Jonathan Jeremiah, Pearl Jam en DeWolff.

Muziek livestreamen? Zo doe je dat slim!
muziek livestreamenGa je een concert of festival streamen? Dit kun je het beste via wifi doen, om te besparen op je Sim Only internetbundel. Hoef je niet per se beeld te hebben van een concert? Ook op Spotify staat veel livemuziek, wie weet ook van jouw favoriete artiest. Tip: download nummers, zodat je offline muziek kunt streamen.

Het gaat allemaal om de beleving
Een fijn concert of festival gevonden? Tijd om te genieten. Door nét wat extra voorbereidingen te treffen, haal je het festivalgevoel in huis. Zonder goede speakers geen festivalervaring. Wie weet heeft je beste vriend nog wel een Sonos die hij mee kan nemen. Bij een festival hoort natuurlijk ook lekker eten en exotische drankjes: iemand een mojito? Tot slot: geen festivalervaring zonder te dansen. Dus leg die telefoon weg en maak de dansvloer vrij, zodat de voetjes van de vloer kunnen!

deel+0tweet+0

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling