Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Acht keer melding via CoronaMelder, 412 mensen lieten zich testen

In totaal 412 mensen hebben contact gezocht met de GGD als direct gevolg van een melding uit de CoronaMelder-app. Dat zijn mensen die specifiek hebben laten weten dat zij naar aanleiding van de app contact hebben gezocht, aldus Ron Roozendaal van het ministerie van Volksgezondheid, Wetenschap en Sport (VWS) bij een technische briefing over de app.

Acht mensen maakten melding van een besmetting via de app. Dat betekent dat er per melding vijftig nauwe contacten zouden zijn.

Volgens Roozendaal is dat niet realistisch, maar in lijn met wat er in Ierland gebeurde bij een soortgelijke test. Daar zakte het cijfer uiteindelijk naar zestien nauwe contacten per besmetting.

Vermoedelijk ligt het aantal mensen dat daadwerkelijk een notificatie ontving lager. Dat heeft er onder meer mee te maken dat het in de testregio's mogelijk is om zonder dat je symptomen vertoont toch een test te krijgen, mits je een notificatie hebt gehad. Mogelijk hebben mensen dus gedaan alsof ze een notificatie te hebben gehad, zodat ze een test konden krijgen. De app maakt het om privacyredenen onmogelijk om vast te stellen hoeveel mensen daadwerkelijk een notificatie hebben ontvangen.

In hoeverre het na de testperiode mogelijk is om je zonder symptomen te laten testen, hangt af van de capaciteit en de richtlijnen die op dat moment landelijk gelden, aldus Roozendaal.

Aantal coronatests steeg in de testprovincies
Het aantal coronatests steeg in de testprovincies harder dan in de rest van Nederland: 53,6 procent tegenover 29,8 procent buiten de testregio's. "Dat komt waarschijnlijk grotendeels door een toename aan aandacht voor de app bij de introductie van de CoronaMelder", zegt Roozendaal.

Ongeveer 10 procent van alle meldingen van 'nauw contact' door de CoronaMelder betrof contacten die op 3 tot 10 meter plaatsvonden, dus significant meer dan 1,5 meter afstand. Iets meer dan 70 procent viel uit op 1,5 meter of minder. De CoronaMelder registreert contact pas als het vijftien minuten of langer heeft geduurd.

De CoronaMelder wordt momenteel in vijf GGD-regio's getest, namelijk Drenthe, IJsselland, Noord- en Oost-Gelderland, Gelderland-Zuid en Twente. De uitrol van de app is uitgesteld: het is niet mogelijk om de deadline van 1 september te halen, omdat een benodigde noodwet tegen die tijd nog niet klaar is.

Er is inmiddels een meldpunt opgericht voor misbruik van de CoronaMelder, bijvoorbeeld wanneer een bedrijf eist dat je de app geïnstalleerd hebt. Dat meldpunt valt onder de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling