Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Huawei kondigt smartwatch aan waarmee je niet meer verdwaalt

Huawei heeft donderdag tijdens een online evenement nieuwe producten aangekondigd. Daaronder is de Huawei GT 2 Pro-smartwatch, met een functie die altijd de weg terug toont.

De functie heet Route Back en werkt met behulp van GPS. Huawei zegt dat de optie moet helpen als je bijvoorbeeld een wandeling maakt op een niet eerder bezochte locatie, maar de weg terug niet meer weet. Route Back werkt ook offline, zodat een internetverbinding niet is vereist.

De functie laat op het horloge een lijntje zien met de weg die je hebt afgelegd. Zo kan de drager zijn eerder afgelegde route terug volgen, als een digitaal broodkruimelspoor.

De Watch GT 2 Pro heeft verder een rond scherm dat wordt beschermd door saffierglas. Hij geeft notificaties als er slecht weer op komst is en biedt ruim honderd sportmodi. Nieuw daarbij zijn een golfmodus en een optie om skiactiviteiten vast te leggen.

De wearable gaat dertig uur mee als GPS aan staat. Volgens Huawei gaat hij bij normaal dagelijks gebruik tot twee weken mee op een lading. De GT 2 Pro komt op 5 oktober op de markt en zal 299 euro gaan kosten.

Watch Fit met virtuele coach
Naast de Watch GT 2 Pro werd ook een rechthoekige smartwatch aangekondigd: de Watch Fit. Deze heeft een 1,64 inch-scherm en laat gebruikers de klokjes zelf aanpassen. Het horloge is met name bedoeld als fitnesswearable. De Watch Fit biedt twaalf animaties van fitnessoefeningen die de gebruiker kan nadoen.

De smartwatch gaat tien dagen mee op een acculading. Hij kost 129 euro en komt op 16 september op de markt.

Draadloze oordoppen met ruisonderdrukking
De FreeBuds Pro zijn nieuwe draadloze oordoppen van Huawei. Het gaat om doppen met rechthoekige steeltjes, waarover je kunt vegen om het volume aan te passen. Door met duim en wijsvinger te knijpen kan de mate van ruisonderdrukking worden aangepast.

De oordoppen kunnen stemmen versterken en ruis filteren, wat moet helpen om rustig te telefoneren. Zonder ruisonderdrukking gaat de accu tot zeven uur mee. Met ruisonderdrukking aan houden de oordoppen het 4,5 uur vol. De FreeBuds Pro zijn in een doosje op te laden. Inclusief tussentijds laden gaan ze tot dertig uur mee.

De FreeBuds Pro verschijnen 5 oktober voor 179 euro. Ze komen uit in het zwart, wit en zilver.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling