Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Microsoft dwingt Internet Explorer-gebruikers richting Edge

Microsoft zet een verdere stap in de uitfasering van zijn browser Internet Explorer. Gebruikers van Internet Explorer kunnen nu bepaalde sites niet meer openen en worden doorverwezen naar de nieuwere browser: Microsoft Edge. Waarom? En wat betekent dit voor jou?

Internet Explorer was jarenlang de meest gebruikte internetbrowser. Momenteel gebruikt nog zo'n vijf procent van de internetgebruikers Internet Explorer.

Internet Explorer steeds minder ondersteund
Microsoft is de ondersteuning van Internet Explorer steeds verder aan het afschalen. Eerder dit jaar werd al bekend dat het techbedrijf de browser alleen nog voorziet van de noodzakelijke veiligheidsupdates; nieuwe functionaliteiten worden niet toegevoegd.

Nu gaat Microsoft gebruikers van Internet Explorer op bepaalde sites doorsturen naar Microsoft Edge, meldt Bleeping Computer. Als je bijvoorbeeld naar Facebook, YouTube of Twitter gaat, krijg je de melding dat je die site niet kunt openen in Internet Explorer. Je zult gebruik moet maken van Edge om verder te gaan met surfen. Microsoft heeft een lijst gepubliceerd van websites die je niet meer kunt openen in Internet Explorer. In totaal gaat het om 1.200 websites.

Copyright © 2020 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling