Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Makkelijk allergieën herkennen en gezonde keuzes maken? Deze apps maken het een makkie!

Soosee herkent allergenen binnen één seconde
Deze app is bedacht tijdens het begin van de coronaperiode door twee Nederlanders die thuis kwamen te zitten. Eén van de makers creëerde het hulpmiddel in de eerste instantie voor een vriendin die allergisch is voor citrusvruchten. Met Soosee kun je namelijk met behulp van tekstherkenning en Augmented Reality gemakkelijk ingrediëntenlijstjes scannen. De app leest deze en geeft direct aan of er iets in het product zit waar je allergisch of intolerant voor bent.

Hoe weet Soosee dit allemaal?
Bij de installatie geef je aan welke productgroepen je wilt vermijden zodat de app je dit kan doorgeven. Zo hoef je het niet meer zelf uit te vogelen! Zit je in hetzelfde schuitje als de inspiratiebron van Soosee, dan weet je vast hoe lastig het kan zijn om alsmaar producten te controleren op ingrediënten die je niet mag hebben. Zo is het winkelen vaak een tijdrovende bezigheid. Bij het gebruiken van deze app is dat echt verleden tijd. Binnen één seconde weet je of je iets mee kunt nemen, of beter in het schap kunt laten liggen.

Het Voedingscentrum op je smartphone
Weten of je écht de gezonde keuze maakt in de supermarkt? Opzoek naar ‘slimme’ recepten of precies zien hoeveel voedingsstoffen je binnenkrijgt? Niemand minder dan ‘Het Voedingscentrum’ heeft een aantal goede apps op de markt gebracht die je hierbij kunnen helpen. Wij vertellen je meer over de twee populairste.

Mijn Eetmeter geeft inzicht
De populaire app laat je exact zien hoeveel en welke voedingsstoffen je binnenkrijgt per dag. Ook zijn calorieën bij te houden en zie je direct of het voedsel wat je op een dag eet voldoet aan de schijf van vijf. Zo niet? Dan krijg je gezondere alternatieven voorgeschoteld. Gezonder leren eten kan bijna niet makkelijker!

In de app kun je producten toevoegen met de ingebouwde barcode-scanner die worden opgeslagen in je eetdagboek. Met een database van ruim 90.000 supermarktartikelen kan het bijna niet dat wat je eet er niet tussen staat.

De juiste keuze maken met Kies Ik gezond?
Keuzes maken op basis van wat belangrijk is voor je? Zoals letten op suikers of het zoutgehalte van wat er bij je op het menu staat? Scan je een product met de Kies Ik Gezond? app, dan kom je inhoudelijk meer te weten over de ingrediënten die erin zitten. Zo zie je of het in de schijf van vijf past, kun je het vergelijken met gelijksoortige producten en krijg je eventueel gezondere alternatieven te zien. ‘Kies Ik Gezond?’ ondersteunt je bij het maken van gezondere keuzes. Iets wat voor velen een raadsel is. Met één klik krijg je de informatie die je verder helpt, en Klaar is Kees!

Met Actify je eigen vitaliteitscoach
In kleine stappen gezonder leven. Actify is een app die je kunt zien als je helpende coach. Moeite met je aan goede voornemens houden? Doormiddel van kleine stappen en herhalen leert Actify je nieuwe gewoontes aan zodat het automatisch een onderdeel wordt van je dagelijkse routine.

Je krijgt lekkere recepten te zien, oefeningen en tips. Maar ook aan de geestelijke gezondheid wordt gedacht met de ontspannende meditaties die je kunt doen via de app.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling