Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Ook cruciale staten Arizona en Wisconsin roepen Biden formeel uit tot winnaar

Ook Arizona en Wisconsin hebben de Democraat Joe Biden maandag (lokale tijd) uitgeroepen tot winnaar van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De staten behoorden tot de laatste cruciale staten waarin de uitslag van de verkiezingen nog niet formeel was vastgesteld.

Met de officiële overwinning in Arizona en Wisconsin op zak is de verkiezingswinst van Biden nog steviger.

Op 7 november werd al vastgesteld dat Biden een ruime overwinning heeft geboekt op zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump. Biden vergaarde na de presidentsverkiezingen op 3 november 306 kiesmannen, Trump kwam niet verder dan 232 kiesmannen.

Arizona is een van de staten waar het verschil tussen Biden en Trump niet groot was, of waar de president de vorige keer nog had gewonnen. In Arizona bleek de voorsprong van de Democratische uitdager iets meer dan 10.000 stemmen, op een totaal van ruim 3,3 miljoen stemmen.

Ook in Wisconsin werd de winnaar van de verkiezingen maandag officieel uitgeroepen. "Vandaag heb ik mijn taak uitgevoerd om de uitslag van de verkiezingen van 3 november te certificeren", aldus de gouverneur van de staat, Tony Evers, die daaraan toevoegde dat de tien kiesmannen die de staat te vergeven heeft naar Biden en aankomend vicepresident Kamala Harris gaan.

In het weekend bleek dat de door Trump aangevraagde hertelling van de stemmen in Wisconsin hem niet de gewenste ommekeer heeft bezorgd. Na hertelling bleek dat Biden er zelfs nog 132 stemmen bijkreeg. Biden was in de noordelijke staat al eerder aangewezen als winnaar. Hij had al een voorsprong van iets meer dan 20.000 stemmen.

Zoveelste tegenslag voor Trump
Het verlies in Arizona en Wisconsin is de zoveelste tegenslag voor president Trump, die had gehoopt op de een of andere manier zijn nederlaag te kunnen omdraaien.

Het team achter de huidige president spande na de verkiezingen rechtszaken aan en eiste hertellingen en controles in meerdere cruciale staten. Volgens Trump zou er op grote schaal zijn gefraudeerd bij de verkiezingen, een claim waar geen enkel bewijs voor is.

De pogingen om op die manier alsnog een tweede ambtstermijn binnen te slepen, waren tot nu toe tevergeefs. Onder meer Georgia en Pennsylvania verklaarden Biden eerder al officieel tot winnaar.

Tot dusver heeft Trump zijn verkiezingsnederlaag nog altijd niet erkend. Wel zei hij vorige week aan op ordentelijke wijze de macht aan Biden over te dragen, als blijkt dat de Democraat de meeste kiesmannen achter zich heeft vergaard.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling