Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Dagelijks lekker ontspannen? Deze meditatie apps voor op je telefoon geven rust!

Val je moeilijk in slaap? Heb je last van rusteloosheid, of wil je simpelweg een momentje voor jezelf pakken? Dan is het gebruiken van je smartphone niet het eerste waar je aan denkt naar te moeten grijpen. Toch is je telefoon in dit geval je bron van kalmte. Het downloaden van één van deze populaire meditatie en mindfulness apps kan je namelijk goed op weg helpen! Lees je mee?

Headspace
Een fijne app om je ‘zen’ te kunnen voelen is Headspace. Met animaties laat deze app je zien hoe de geest werkt en vooral welke oefeningen je kunt doen om je hoofd leeg te maken. Dit helpt je om objectief te oordelen, stress te verminderen en beter relaties te onderhouden. De app is gratis, maar betaal je €12,99 per maand voor Headspace Plus, dan krijg je toegang tot vele andere opties. Waaronder rustgevende muziek speciaal gemaakt voor de app door niemand minder dan ‘John Legend’! Ook krijg je lichamelijke oefeningen te zien om stress tegen te gaan en meditaties exact gericht op je concentratie. Wordt je niet warm van deze overige mogelijkheden? Er is nog genoeg te doen in de gratis versie van de app!

VGZ Mindfulness coach
Met de Nederlands gesproken mindfulness app van zorgverzekeraar VGZ kun je een ‘mindfulness’ programma volgen van vijf weken. Je schema bestaat uit vijf verschillende oefeningen in de week. Dankzij de mogelijkheid om een koppeling te maken met de agenda van je telefoon, krijg je een melding als het tijd is om je training te doen. Naast het programma vind je ook veel losse oefeningen in de app zoals een loopmeditatie en kun je zelfs mindful een kopje koffie drinken!

Calm
Zoek je een manier om meditatie onderdeel te maken van je leven? Met Calm kies je een vast moment waarop je mediteert. Calm is een app waarmee je een routine volgt. Kies een 7-daags, 21-daags of ga voor een langer programma om te profiteren van de effecten op lange termijn. Gebruikers beweren dat zij zich beter kunnen concentreren en fijner slapen na het gebruik van deze app. Kosten? Het grootste gedeelte is gratis. Als je extra programma’s nodig hebt kun je deze erbij kopen voor €49,99 per jaar.

Motivation
Positieve berichtjes ontvangen gedurende de dag? Met Motivation – Daily quotes is het mogelijk zonder dat je je vrienden hiervoor hoeft in te schakelen! In de app geef je aan hoe vaak je de notificaties wilt ontvangen en wat het thema moet zijn. Hier kun je kiezen uit onderwerpen als ‘Loslaten’, ‘Zelfverzekerdheid’ en ‘Doelen bereiken’. Zo krijg je meerdere keren op de dag een steuntje in de rug in vorm van een mooie quote of behulpzame tip!

Meditation Moments
Dit is dé Nederlandse meditatie app, zoals de makers het zelf noemen. Alles wat te lezen en te luisteren is, is dan ook Nederlandstalig. Volledig gebaseerd op mediteren, vind je in Meditation Moments voor ieder denkbare situatie een oefening terug. Wil je ontspannen, beter slapen, of juist de dag goed starten? Deze app helpt je verder. Ook met het hele gezin kun je Meditation Moments gebruiken. De app heeft oefeningen ontwikkeld die speciaal voor kinderen bedoeld zijn! De diverse app heeft dan ook ontzettend veel positieve reviews. Een gratis account biedt alleen niet veel opties aan. Betaal je €39,99 per jaar, dan ontgrendel je de gehele app en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling