Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

De Samsung Galaxy S21 is een feit en dit is wat je moet weten

Samsung’s succesnummer van vorig jaar heeft nu al een opvolger, de Samsung Galaxy S21. De welbekende en goedlopende S20 had al zo veel fijne features, daar doet deze nieuwe Samsung nog een schepje bovenop. We zetten het even voor je op een rij. Handig, voor als je nog een nieuw toestel zoekt voor bij je Sim Only.

De onthulling van de Samsung Galaxy S21 was de eerste grote aankondiging van 2021. Tijdens een online event op de website van Samsung werden alle (nieuwe) features van het toestel uit de doeken gedaan.

Wat zijn de specs van de Samsung Galaxy S21?
Specificaties Samsung Galaxy S21Met een voorganger die als een van de beste smartphones ter wereld wordt gezien, waren de verwachtingen van de S21 hoog natuurlijk. Want wat moet deze nieuwe Samsung Galaxy dan wel niet zijn? Goed om te weten is dat de S21 in drie varianten komt: S21, S21+ en S21 Ultra. Het is duidelijk dat Samsung met de opvolger vooral boven het maaiveld uit wil steken wat betreft cameracapaciteiten. Als fanatiek fotograaf zwicht je waarschijnlijk voor de S21 Ultra; deze gaat je de beste kiekjes opleveren. Hoe het verder zit met de vormgeving, camera, batterij en accessoires? We delen het graag met je.

In vijf kleuren
Wit, grijs, violet en roze; dat zijn de kleuren waaruit je kunt kiezen voor de standaard S21. Of, zoals Samsung het zelf noemt: Phantom White, Phantom Gray, Phantom Violet en Phantom Pink. De Plus komt in zilver, zwart en violet en de S21 Ultra is voorlopig alleen verkrijgbaar in zwart en zilver, oftewel Phantom Black en Phantom Silver. Maar we hebben ook twee kleuren-in-één voorbij zien komen: violet met roze camerablok. En ja, dat ziet er veel chiquer uit dan het klinkt.

Hoe zit het met de camera?
Dan de camera van de nieuwe Samsung Galaxy. Aan de voorkant blijft alles zoals het was, met een cameragaatje bovenaan in het midden van het scherm. Met een 10-MP selfiecamera kom je bij de S21 en de S21 Plus al snel goed uit de verf. Maar met een 40-MP variant op de Ultra ben je instant tevreden met jezelf. Goed voor je ego!

Aan de achterzijde is het een en ander aangepast. Alle modellen hebben een groter camera-eiland gekregen dat doorloopt tot iets over de randen. Een designtrucje dat heel mooi uitpakt. Qua prestaties verandert er niet zo veel voor de S21 en de S21 Plus. En dat hoeft ook niet want met een 12 megapixel hoofdcamera, een 12 megapixel groothoeklens en een 64 megapixel telelens met 3 keer optische zoom maak je gewoon hele goede foto’s, overdag en ‘s nachts. Je kunt video’s in 8k opnemen en een snapshot van 33 megapixels maken.

Een ander verhaal wordt het bij de Galaxy S21 Ultra. Met vier lenzen en een flitser is het camerablok een stuk groter dan bij de standaard modellen. En groter is in dit geval beter. De Ultra heeft een betere sensor en laser-autofocus. Wat je daarvoor terugkrijgt? Scherpere, realistischer foto’s. Tel daarbij op twee telelenzen met 3 keer en 10 keer optische zoom en jij wordt met een beetje goede wil de nieuwe paparazzi fotograaf van Nederland. Ook al zoom je meer dan 10 keer in, je foto blijft scherp! En alle Samsung Galaxy S21-modellen hebben 5G-ondersteuning waardoor je jouw perfecte plaatjes nog makkelijker met de wereld deelt.

Wat je wilt weten over de batterij
De nieuwe Samsung S21 Plus krijgt een kleine boost in batterijcapaciteit, van 4500 mAh naar 4800 mAh. Hij houdt het dus langer vol dan zijn voorganger. De andere modellen houden de batterijcapaciteit die ze inmiddels gewend waren (4000 mAh voor de S21 en 5000 mAh voor de S21 Ultra). En, jawel, Samsung heeft het snelladen nog een extra push gegeven. De Galaxy S21 Ultra kan snelladen via een 65 Watt-oplader maar werkt ook met minder krachtige opladers. Binnen no-time staat je smartphone weer aan jouw zijde. Draadloos opladen, ook dat kan de nieuwe Samsung Galaxy S21. En maar liefst twee keer zo snel als de S20.

Oplader en oortjes; wel? Niet?
Jammer voor jou, fijn voor het milieu (en Samsung) maar in de doos van de nieuwe Samsung Galaxy S21-modellen ga je geen opladers en oortjes vinden. Apple begon daar in 2020 mee en dus kan Samsung niet achterblijven. Het scheelt fabrikanten een hoop e-waste door niet standaard meer oortjes en opladers mee te leveren. En zeg nou eerlijk, jij hebt vast ook nog wel het een en ander aan oortjes en laders liggen die je nog gewoon kunt gebruiken? Daarom. Wat er wel in de doos zit is een usb-c kabel.

Ga je pre-orderen, dan wordt je beloond. Bij je Samsung Galaxy S21 krijg je Galaxy Buds Pro of Buds live oortjes met een Galaxy SmartTag (t.w.v. max 258 euro). Heb je een nieuw toestel nodig, dan is dit zeker iets om rekening mee te houden.

Samsung Galaxy S21 of S21 Plus of S21 Ultra: wat is jouw type?
Welk type Samsung S21 past bij jouEén serie, drie modellen. Alle toestellen krijgen nieuwe soc’s met 5G-ondersteuning en ondersteunen in ieder geval 25W-snelladen. De Galaxy S21 en Galaxy S21+ krijgen Full-HD+-LTPS-schermen met verversingssnelheden van 120Hz. Het grootste verschil tussen de S21 en de S21 Plus is het formaat. De S21 Ultra is nog een tikkie groter maar overstijgt deze twee en zijn voorganger vooral qua camerawerk. Hoewel ook andere features van dit model net even wat indrukwekkender zijn. Zo krijgt de S21 Ultra Wi-Fi 6E-ondersteuning en een beter scherm met adaptive refresh rate, iets waar je accu blij van wordt. Bovendien ondersteunt de Ultra de S-pen. Maar, daar moet je wel voor dokken. Hieronder zie je de belangrijkste specs van de drie overzichtelijk op een rijtje.

Wanneer is de nieuwe Samsung verkrijgbaar?
Ongeduldig? Dat was de nieuwe Samsung Galaxy ook. Waar zijn broers meestal in februari pas het levenslicht zagen, kwam de S21 al op 14 januari al tevoorschijn. Op diezelfde dag kun je al pre-orderen en vanaf 29 januari gaat de serie officieel in de verkoop.

Wat kost de Galaxy S21 dan?
Prijs Samsung Galaxy S21Met een losse verkoopprijs die start bij 849 euro is de Galaxy S21 iets goedkoper dan de adviesprijs van zijn voorganger, 50 euro om precies te zijn. Je hebt dan de 128GB-versie van de Samsung Galaxy S21. Wil je het dubbele aan opslag, dan betaal je 50 euro extra. Voor de grotere Samsung Galaxy S21 Plus moet je 1.049 euro neertellen en krijg je 128GB aan opslag. Nóg langer sparen mag je voor de Galaxy S21 Ultra, die komt met een prijskaartje van 1249 euro voor de versie met 12GB ram en 128GB opslagruimte. Kies je voor 512GB opslag en 16GB ram dan kom je aan 1429 euro.

De Galaxy S21 ondersteunt eSIM. eSIM doet hetzelfde als een plastic simkaart, maar deze zit al ingebouwd in je telefoon. Handig en slim! En laat Simyo nou de voordeligste eSIM van Nederland hebben. Scheelt weer. Oh, en tot en met 31 maart betaal je geen aansluitkosten op alle Sim Only’s.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling