Welkom bij accuden.nl, de specialist in laptop accu's en adapters!

Waarom accuden.nl ?

  • 100% Klanttevredenheid
  • 15+ Jaar ervaring
  • 1.000.000+ klanten
  • 1 jaar garantie, 30 dagen niet goed, geld terug garantie !
  • Hoge kwaliteit, staat garant voor de kwaliteit!
  • Lage Prijzen, Direct Van De Producenten!
  • Veilig en makkelijk betalen
  • Snelle Levering, Met de beste internationale logistieke bedrijven als partner, verzendt aan meer dan 200 landen wereldwijd.
Categorie

Capaciteit ,Voltage

Dit zijn de 5 beste telefoons met eSIM

Voor de nieuwste telefoons heb je niet altijd meer een plastic simkaartje nodig. Die hebben namelijk eSIM. Een eSIM doet hetzelfde als de bekende simkaart, maar zit al ingebouwd in je telefoon. Handig en slim! Want dankzij eSIM heb je ruimte voor een extra simkaart. Zo kun je makkelijk schakelen tussen je privé- en werknummer of een lokale simkaart gebruiken in het buitenland. Hoogste tijd om te ontdekken wat de 5 beste telefoons met eSIM zijn.

eSIM en de voordelen
eSIM en de voordelenEen eSIM zit dus al ingebouwd in je telefoon. Dat betekent dat je hem niet kwijt kunt raken en ook niet meer hoeft te peuteren met dat kleine plastic kaartje. Hoe het zit als je je telefoon kwijtraakt? Dat lees je in ons blog over eSIM en veiligheid.

Zo werkt eSIM
Als jouw telefoon eSIM ondersteunt, hoef je het alleen nog maar te activeren via de Mijn Simyo app. Je logt in, gaat naar Instellingen, klikt op het tabblad Simkaart en daar kies je ‘Activeer eSIM. Vervolgens kun je beginnen met installeren. Heel simpel. Voor de rest werkt alles hetzelfde als met een gewone sim en merk je er dus eigenlijk niks van.

Bij welk abonnement kan ik eSIM gebruiken?
Een Simyo simkaart is alles wat je nodig hebt om te eSIM’en. En natuurlijk een smartphone die eSIM ondersteunt. Verder maakt het niet uit of je een Sim Only abonnement of een Prepaid simkaart hebt. Als je al Sim Only of Prepaid van Simyo hebt, kun je je plastic simkaart verwisselen voor eSIM. Tenminste, als jouw smartphone geschikt is voor eSIM. Zo ja, dan activeer je eSIM in de Mijn Simyo app. Ben je klaar, dan haal je je plastic simkaart uit je telefoon. Die heb je niet meer nodig. Eventueel kun je de simkaart van je werktelefoon in je toestel stoppen, zodat je beide nummers op één toestel hebt.

Deze toestellen hebben al eSIM
Over een paar jaar is de digitale simkaart waarschijnlijk de standaard. Nu ondersteunen alleen de nieuwste smartphones van slechts een handjevol merken nog eSIM. Welke dat zijn, check je hier.

Hoe weet ik of mijn toestel eSIM heeft?
Hoe weet ik of mijn toestel eSIM heeft?Met onze eSIM checker ontdek je heel eenvoudig of jouw toestel geschikt is voor eSIM. Selecteer jouw merk en type telefoon en we vertellen je wat je moet weten. Maar voor nu kun je ook gewoon kijken of jouw toestel in onderstaand lijstje met eSIM-telefoons staat.

De nieuwste Huawei telefoons vind je hier niet tussen. Ze hebben wel eSIM ingebouwd, maar ze worden geleverd zonder Google Play Store en dus kun je de Simyo app er helaas niet op gebruiken. Nog een uitzondering is de Samsung Galaxy S20 Fan Edition (FE). Waar alle andere Galaxy S20-modellen het wel hebben, ontbreekt eSIM op deze goedkopere versie.

iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max
iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max
iPhone XR en iPhone XS
iPhone SE
Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+ en Galaxy S20 Ultra
Samsung Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G en Galaxy S21 Ultra 5G
Samsung Galaxy Note 20 en Galaxy Note 20 Ultra
Samsung Galaxy Fold en Galaxy Z Fold 2
Samsung Galaxy Z Flip
Motorola RAZR en RAZR 5G
Google Pixel 3, Pixel 3 XL, 3a en 3a XL
Google Pixel 4, Pixel 4XL, Pixel 4a en Pixel 4a 5G
Google Pixel 5
De 5 beste telefoons met eSIM
Dit zijn volgens ons op dit moment de beste toestellen met eSIM:De 5 beste telefoons met eSIM

Samsung Galaxy S21
Natuurlijk hebben de nieuwe Samsung Galaxy S21 modellen eSIM. Hun voorgangers hadden dat namelijk al. Daarmee was de S20 het eerste Samsung toestel dat eSIM ondersteunde. De S21 werd vorige maand tijdens een online event gelanceerd. Hij lijkt in veel opzichten op zijn welbekende en goedlopende voorganger, maar heeft een aantal nieuwe features.

Vanaf 849 euro.

Apple iPhone 12
Apple telefoons ondersteunen al een tijdje eSIM. De iPhone XS, iPhone XR en iPhone 11 hadden al eSIM en zo ook de iPhone 12. eSIM is de enige manier om op een iPhone meerdere nummers op hetzelfde toestel te gebruiken. Zoals je van de meeste nieuwe iPhones gewend bent, spreken ze altijd weer meer tot de verbeelding dan hun voorgangers. De iPhone 12 mag zichzelf de kleinste, dunste en lichtste 5G‑telefoon ter wereld noemen. Het heeft een OLED-display met ongekende kleuren, helderheid en contrast en alle camera’s hebben nachtmodus. Zo maak je ook met weinig licht de mooiste foto’s. Verder is de iPhone 12 klaar voor 5G, heeft hij een grensverleggende A14 Bionic-chip en, heel belangrijk: een Ceramic Shield, dat vier keer beter beschermt als je je telefoon uit je handen laat vallen. Hou jij van een wat kleiner model, dan kies je voor de iPhone 12 mini, met een scherm van 5,4 inch.

Vanaf 812 euro.

Apple iPhone SE
Nog een iPhone in dit rijtje. Omdat er ook nieuwe iPhones zijn waar je iets minder krom voor hoeft te liggen, terwijl je wel behoorlijk eerste rang zit qua features. Sterker nog, met een iPhone SE heb je dezelfde chip als met de iPhone 11 Pro. En wat dacht je van een 4,7 inch-Retina display, een camera met portretmodus, 13 uur video’s kijken zonder opladen, oftewel een killer batterij. En oh ja, eSIM dus.

Vanaf 492 euro.

Google Pixel 5
De Pixel 5 van Google is niet de meeste spannende smartphone ooit, maar wel een hele goede. En honderden euro’s goedkoper dan zijn voorganger. Dankzij de grote accu gaat dit compacte toestel lekker lang mee en je kunt hem met één hand bedienen. Zoals alle Pixel telefoons maakt ook deze super mooie foto’s. De chip van de Pixel 5 is niet de krachtigste maar toch kan deze telefoon zich qua snelheid meten met de top. Met 5G-ondersteuning is dit toestel ook nog eens klaar voor de toekomst. Enige minpuntje is dat de telefoon niet officieel in Nederland te koop is. Maar daar zijn oplossingen voor.

Vanaf 714 euro.

Motorola RAZR 5G (2020)
Hij kost wat (te veel) maar dan heb je wel een coole opvouwbare telefoon met 5G- en eSIM- ondersteuning. In het vorige model paste helemaal geen plastic simkaart meer maar de 2020 editie heeft wel weer een nano-simkaartslot. Het scherm van dit toestel is niet alleen inklapbaar, maar ook perfect van kwaliteit. En uitgeklapt is het ideaal voor het kijken van films en series dankzij de langwerpige beeldverhouding van 21:9. Sowieso kijk je met het OLED-scherm je ogen uit. Andere fijne features: er zit een nieuwe 48 megapixel-camera op met optische beeldstabilisatie, een Time of Flight-sensor voor portretfoto’s en dankzij de 20 megapixel-frontcamera maak je betere selfies. De accu van 2800 mAh ondersteunt snelladen met 15 Watt.

Laatste nieuws


  • Pour-batterie.com
  • Akkusmarkt.de
  • Batteryforpc.co.uk
  • bateríasadaptador.es

Copyright © 2024 www.accuden.nl , Inc. All rights reserved.

Veilige betaling